>Ser frem til det møde<  

Regeringen går ned om og tager en dialog med med kolleger i EU og BamseMadsen ser frem til det møde som jeg har med klimaministeren på fredag hvor vi også kan diskutere gassen og Tobias vi er med på at der skal ske noget hurtigt fordi de dansker der bliver ramt af en stor forgæves to thranes at Dansk Industri du har også fingeren i.

Hvad er din holdning skal vi lukke for den gas i butik varmeregning ved du mere styr på det her men men det er iværksat i virker jo ikke op i dag eller skal vi ikke efter og ødelægge tak for det er en sparke Nikolaj der er mange finger i luften du får lige nogle hurtige rektion er første er fra Søren ikke fra.

 Enhedslisten hjem vi skal jeg lave en god plan for hvordan vi bedst udfase gas og hvem er det der kan få Lov til at bruge den begrænsede mængde gas vi her og så vil vi meget gerne fra hendes liste side presse regeringen det er rigtig godt at man blev Beats 1 i gang med at dele det er rigtig vigtigt at man både har dialogen.

Vejret altså presset fra Enhedslisten mod regeringen lukker for gassen nu ja men jeg hørt at Søren ikke sige ingen panik og jeg må se der ligger en gasstrategi for regeringens hæren i øvrigt og den taler om at vi har 100 % grøn gas biogas i morgen lidt i 2035 måske kunne gøre det lidt hurtigere tænker jeg at vi har opfordret til.

At regne med at få 2030 og deco allerede forstærkes i denne her særlige situation vi befinder os i lige nu og her men det er klart der er nogen virksomheder som nødvendigvis har behov for adgang til gas bekymrer vi os lige nu og her fordi det er dem der står til at blive afbrudt ikke danskerne først, jamen jeg er enig i at vi skal.

Opretholde presset af og det skal vi fordi der er en ting vi slet ikke har talt om i debatten og det er at vi skal lukke ned for russisk så det skal vi fordi den er med til at betale Putins krigsmaskine shell kunne jeg også godt finde på og begynde og bruge skrue på hænger den nemlig sikkert godt hjem vi ved allerede han har truet alene.